Upload jouw foto's

Photo's by Nancy Elizabeth

Niveau:beginner
Lid sinds: 15-07-2006

1

FOTO'S

 
Reacties: 49
Favorieten: 14
Bekeken: 1384
Stemmen: 0
 
[url]http://www.nancy-elizabeth-photography.com/[/url] Hi, wat leuk dat je even langskomt en de tijd neemt om mijn profiel te lezen! Mijn naam is Nancy ben 39 jaar jong ;-), en woon in Amsterdam met mijn lief Han, en sinds afgelopen december is onze Diesel bij ons komen wonen (een prachtig borde... Lees meer
  • Canon EOS 5D

Photo's by Nancy Elizabeth

Niveau:beginner
Lid sinds: 15-07-2006

Zoomthema (0)

Vind het Zoomthema een ontzettend leuk initiatief, lekker creatief bezig zijn, jezelf ontwikkelen op het gebied van fotobewerking etc. etc.

Zelfportretten (0)

In deze map zitten zelfportretten gemaakt met de intentie om een traumatisch verleden af te sluiten. Je zou haast kunnen spreken van zelfkastijding, maar hè; "i never took the easy road!" Deze foto's zijn dan ook niet bestemd voor bewerkingen door mede-Zoomer, stel het op prijs als je ze met rust laat, aangezien het mijn visie is, mijn gevoel en mijn geweten, dus gewoon MIJN ding.

Landschap en vergezichten (0)

Allergaartje van landschapsfoto's en vergezichten. Ook water, wolken, ondergaande zon etc. vind je in dit album terug.

Macro's (0)

In deze nieuwe map komen mijn nieuwe macrofoto's te staan. Eindelijk heb ik mijn nieuwe voorzet macrolens binnen (Raynox DCR-250) en kan ik echte macro's maken.

Dierenpark Emmen (0)

Tijdens de Zoommeeting op 18.11.06 zijn we naar de Dierenpark in Emmen geweest, overigens een zeer geslaagde en erg gezellig samenzijn!! Hopelijk kom ik er nog eens een keer, aangzien ik de helft helaas niet heb kunnen zien.

Modellen (0)

Sinds enige tijd heb ik me op de model- en portretfotografie gestort. Heb nu ook een eigen (thuis)studio, dus als je een goed uitgedacht idee hebt.... ;-)